str. Universității, nr. 19
Suceava, RO
0757/499.944
L-D: 12:00-20:00
office@gekowg.ro
NON-STOPCMS HOSTING


GEKOHOST oferă cele mai puternice găzduiri de CMS

Sistemul de gestionare a conținutului, denumit pe scurt CMS, este un sistem de găzduire web care îți permite să definești și să stabilești permisiuni pentru mai mulți utilizatori la diferite niveluri pentru a gestiona și manageria diferitele secțiuni de conținut din site-ul tău web. Conținutul se clasifică sub diferite tipuri de categorii, cum ar fi articole, bloguri, evenimente, comunicate de presă și multe altele. Per total, sistemul de gestionare a conținutului se încadrează în două categorii mari numite: Sisteme de management al conținutului tradițional (Open Source Content Management Systems) și CMS găzduit (Hosted CMS).

Dacă ai ales să utilizezi Joomla, WordPress, Drupal sau alte sisteme de management al conținutului (CMS) pentru a crea site-ul tău, poți să te bazezi pe soluția noastră unică de găzduire. Ne vom asigura că, CMS-ul ales de tine rulează fără probleme pe serverele noastre și că proiectul tău web este mai sigur, mai rapid și mai bine susținut decât oriunde altundeva.Găzduire WordPress

WordPress a fost inițial creat pentru scopuri de blogging, dar, pe termen lung, a câștigat succesul și ca sistem de management al conținutului.
WordPress este cel mai popular instrument de construcție a site-urilor din lume. Acesta îți oferă acces la mii de teme gratuite și plug-in-uri care ajută la simplificarea procesului de proiectare.

Suntem lideri în hostingul WordPress, găzduim în prezent zeci de site-uri și bloguri bazate pe acesta.

Mai multe


Găzduire Joomla

Joomla, un alt CMS important, mobil friendly și ușor de utilizat. Astăzi Joomla este cotat la circa 35 de milioane de descărcări. Joomla oferă, de asemenea, un număr mare de extensii pentru a adăuga funcții suplimentare.
Soluțiile noastre de găzduire sunt personalizate pentru o securitate și performanță optime. De fapt, găzduirea noastră în Joomla este oglindită, oferind utilizatorilor noștri business un sistem unic de siguranță.
Găzduire Drupal

Drupal este un sistem de management al conținutului foarte popular și flexibil disponibil pe piață. Deși este destul de simplu de utilizat, recomandăm instalarea acestuia doar de persoane cu cunoștințe temeinie de codare și a altor aspecte tehnice.error: conținut protejat