str. Universității, nr. 19
Suceava, RO
0757/499.944
L-D: 12:00-20:00
office@gekowg.ro
NON-STOP

Ofertă Start-up – pachete de cont + domeniu + website pentru IMM-uri în rate

Ofertă Start-up - pachete de cont + domeniu + website pentru IMM-uri în rate
de

Comerțul online este în plină creștere în România, atât ca valoare cât și ca număr de magazine, iar interesul de a intra în eCommerce este tot mai crescut în rândul multor antreprenori care nu au mai avut o experiență anterioară în această piață, așa că primul gând se îndreaptă către costuri, explică specialiştii unei firme de software pentru sectorul de eCommerce. Investiția inițială într-un magazin online poate varia în funcție de mai mulți factori însă cert este că puțini antreprenori sunt la curent cu respectivele costuri de creare de platforme ce țin de zona eCommerce. Puțini o știu, foarte mulți profită.
Să luăm următorul exemplu simplu: Andrei are 25 de ani, iubește folkul și consideră că are vârsta și maturitatea perfectă să intre în zona antreprenoriatului care îi va aduce nu doar plus valoare dar și un venit sigur prin producerea de chitare full personalizabile. Astfel, are nevoie de un magazin online, simplu, dar cu toate elementele de securitate – certificat SSL, o tehnologie nouă care criptează informațiile dintre browser și serverul de hosting ajutând la prevenirea furturilor de date nedorite, găzduire web, domeniu inclus. Pentru acest tip de proiect nimeni nu ar trebui să-ți facă oferte mai mari de 1000 de euro cu timp de execuție 15-30 de zile.
În exemplul doi îl putem propune pe Alex – un fotbalist de 22 de ani care dorește un website simplu de prezentare – mereu ne-au plăcut clienții care știu ce vor: website pe cartea de vizită! Pentru un site minimalist ca cel pe care Alex și-l dorește – cu un meniu simplu, câteva informații și zona de contact, nu ar trebui să primești oferte de creare site care să depășească pragul de 500 de euro cu timp de execuție 7-14 zile.

Știai că...

în ambele situații antreprenorii noi oferă cei 9000 lei oferiți de stat total gratuit firmelor care, eventual, își dau comandă de tablouri personalizate cu „firmă de încredere”, o titulatură pe care astăzi, uluitor sau nu, am ajuns să o cumpărăm?

Aici, la GEKOHOST. vrem să revoluționăm partea de ofertare în România împărtășind creativitate financiară tuturor celor noi intrați în business, la început de drum.

Îți propunem un contract între părți care reprezintă practic un pachet de servicii web și care include:

  • Analiză de proiect (una din cele mai importante etape în dezvoltarea magazinului tău online este stabilirea unor obiective clare; în urma unei discuții aprofundate cu tine vom determina care sunt pașii potriviți pentru afacerea ta și modalitatea de a lansa proiectul pe piață cu sanșe maxime de reușită);
  • Înregistrare nume de domeniu (.ro, .com, .net, ș.a. – împreună cu tine, in funcție de disponibilitate, vom alege numele site-ului (exemplu.ro); dreptul de proprietate asupra domeniului pe care va fi găzduit magazinul online aparține S.C. GEKO HOLDINGS S.R.L.; acesta poate fi achiziționat în orice moment al derulării contractului; conform noilor reglementări ale Registrului Român de Domenii Web înregistrarea domeniului în mediul online se încheie pe o durată minimă de un an de zile, cu posibilitatea ulterioară de prelungire);
  • Realizare magazin online (magazinele online create de noi se remarcă prin designul inovator, interacțiunea facilă cu utilizatorii și funcționalitatea impecabilă; la acestea se adaugă ușurința administrării comenzilor, a produselor și facilitatea editării conținutului; față de alți web-designeri care își construiesc pachete ciudate noi nu impunem un anumit număr de produse care pot fi adăugate pe propria ta platformă);
  • Certificat SSL (certificatul SSL prezintă numeroase avantaje, cele mai importante fiind următoarele: sporește încrederea vizitatorilor, paginile site-ului se încarcă mult mai rapid, contribuie la creșterea conversiei clienților și te ajută din punct de vedere al SEO întrucât site-urile cu HTTPS sunt mai bine poziționate în motoarele de căutare);
  • Adrese de e-mail (în baza acestui pachet vei beneficia de crearea gratuită a câtorva adrese de e-mail; pentru o funcționare optimă și pentru credibilitatea business-ului tău în mediul online de obicei propunem următoarele adrese de e-mail: office@domeniultau.ro | comenzi@domeniultau.ro).

descarcă t&c

INFO

Toate contractele încheiate sunt supuse termenilor și condițiilor detaliate în fișierul alăturat

Comandă aici un pachet

Pentru oferta actuală nu există posibilitatea returnării banilor în 30 de zile indiferent de perioada contractuală pentru care se cere returnarea.

În prezenta ofertă nu sunt incluse și serviciile de găzduire, acestea se achiziționează separat, aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: conținut protejat